Over Sportkousen.nl

Sportkousen.nl stelt zich ten doel u op betrouwbare, gemakkelijke en efficiƫnte wijze te voorzien van kwalitatief hoogwaardige, goed uitziende beha's. Uit het ongelimiteerde aanbod van produkten wereldwijd hebben onze specialisten, met meer dan 40 jaar ervaring op de verschillende deelgebieden, de beste en best toepasbare produkten ter ondersteuning van uw sportbeoefening geselecteerd.

Mocht u vragen hebben over wat voor uw specifieke situatie het meest geschikt is kunt u uiteraard gebruik maken van de kontaktmogelijkheid op onze site. Daarnaast zit er tijdens kantooruren een team van produktspecialisten voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste keuze te maken.

In de regel hebben wij alle artikelen ruim op voorraad, artikelen op werkdagen voor 16.00 uur besteld kunt u daarom de volgende werkdag op het door u opgegeven adres verwachten. Voor uw gemak zullen wij de bestelde artikelen zoveel als mogelijk als brievenbuspakket verzenden. Voor bestellingen tot  € 50,00 brengen wij een bedrag van € 3,50 aan verzendkosten in rekening, bestellingen boven € 50,00 worden franco aan huis geleverd. Mocht uw bestelling onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen kunt u de artikelen binnen 7 dagen, mits niet gebruikt en voldoende gefrankeerd, aan ons retourneren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug. Voor vragen omtrent uw bestelling kunt u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bij ons terecht. Uiteraard kunt u ten alle tijde ook gebruikmaken van de kontaktmogelijkheid op onze site.


Sportkousen.nl is een website van Oldekamp Medisch en is al meer dan 40 jaar een toonaangevende specialist op het gebied van compressietherapie, (sport)braces en mammacare.

Op deze website...

2013.03.02_Gif_banner_oldekamp_200x200loopforever