Veelgestelde vragen over sportbeha's

Wat doet een sportbeha?
Een sportbeha zorgt ervoor dat het gevoelige borstweefsel nauwelijks in beweging komt. Het borstweefsel blijft elastische en stevig.

Zijn de sportbeha's er in verschillende soorten?                                                                                                               Er zijn beha's in verschillende  uitvoeringen  zodat bij de verschillende sporten en hun specifieke belasting,  de juiste ondersteuning wordt geboden.

Waarom werken jullie met slechts één merk?                                                                                                               Wij hebben al ruim 20 jaar zeer goede ervaringen met Anita. Een duitse kwaliteitsfabrikant die garant staat voor hoogwaardige materialen, perfekte afwerking en prachtige funktionele ontwerpen. Daarnaast maken zij voor iedere intensiteit de juiste beha.

Ga ik niet meer zweten door die stevige beha?                                                                                                                 De beha's hebben Sweat Management. Door speciale hydrofiele vezels wordt het zweet afgevoerd van het lichaam.

Ik heb altijd last bij het sporten van de schouderbanden, helpt de sportbeha daar ook tegen?                        Ja, de sportbeha heeft speciale gepolsterde schouderbanden.

 

 

 

Op deze website...

2013.03.02_Gif_banner_oldekamp_200x200loopforever